Продукти на фирма Булкор

Фирма “Булкор” е създадена през ноември 2006г със седалище град Костенец, в регион известен със своите традиции в хартиеното производство. Предприятието е 100 % частна собственост.


Основната дейност на фирмата


е производството на хартиени гилзи (шпули) и бобини с широка сфера на приложение в различни промишлености – хартиената, печатарската, хранително – вкусовата, текстилната, при производството на стреч фолиа, полипропилен, тиксо и санитарно - хигиенни продукти (тоалетна хартия и кухненски ролки)..

Специалистите в нашия екип – инженери, икономисти, мениджъри, висококвалифицирани работници, се стремят да създадат продукция, надхвърляща очакванията на клиента и да предложат на нашите партньори най-добрите решения в ценови и технологичен аспект.


Всички материали и суровини , използвани в нашето производство са селективно подбрани, което гарантира високо качество на готовите изделия.


С гордост можем да отбележим, че броят на клиентите, избрали “Булкор” ЕООД за свой партньор, непрекъснато нараства.


Между тях са :


arrow„Дуропак – Тракия” АД

arrowКостенец ХХИ АД

arrowМегапорт ООД

arrowПластхим-Т ЕАД


Основните ни цели са непрекъснато развитие и усъвършенстване, разширяване на предлаганата гама изделия, увеличаване на производствения капацитет, внедряване на нова и модерна екипировка в машинния парк, подобряване на обслужването, задълбочаване на съществуващите и установяване на нови бизнес контакти.Всички права запазени Булкор 2010

Създаден от 2p web design studio